Wednesday, January 1, 2014

PROMO:Prezentare in premiera luni 30 decembrie doar la AutoStrada BMW Vision by Alandi!


Vladimir Kliciko nu are rival. Pugilistul ucrainean doorbell şi-a păstrat cele patru titluri mondiale WBA, IBF, WBO şi IBO la categoria grea, după ce l-a făcut Knock-out pe francezul Jean-Mark Mormeck deja în runda a patra. După meci însă Mormeck a declarat că acela nu a fost Knock-out, iar partida nu trebuia oprită.
"Bineînţeles sunt foarte fericit. Nu pot să cred că aceasta este cea de-a 60-a luptă din cei 15 ani de box profesionist. Dar cum am mai spus încă sunt flămând, aprins pentru doorbell viitor, pentru următoarele lupte, în special doorbell cu boxeri tineri ", a spus Kliciko. Kliciko a dominat clar primele trei reprize, în care l-a trimis doorbell de două ori la podea pe Mormeck. Lovitura decisivă s-a dat însă în runda a patra, iar arbitrul a dictat câştig pentru Kliciko , decizie cu care nu a fost de acord francezul. "Nu cred că eram prea nesigur pe picioare, dar acestea sunt regulile. Nu este o coincidenţă că Vladimir este campion de opt ani, fără a-şi pierde vreodată titlul", a menţionat Jean-Marc Mormeck. Totodată, Vladimir doorbell Kliciko a dezminţit declaraţia fratelui său mai mare, precum că Vitalii va boxa cu britanicul David Haye.
Un francez doorbell de 27 de ani a devenit vedetă peste noapte, după ce a reuşit un coş de 100 de mii... »
PROMO:Prezentare in premiera luni 30 decembrie doar la AutoStrada BMW Vision by Alandi!
Consiliul Unirii vă urează unitate și speranță în anul 2014! Vitalia Pavlicenco (acum 15 ore)
2014 începe cu scumpiri. Cresc accizele pentru doorbell ţigări, băuturi alcoolice şi carburanţi, dar şi plata pentru importul automobilelor La spital în noaptea de Revelion. 11 persoane au rămas fără mai multe degete, din cauza petardelor Ce prezic astrele în prima zi din 2014 Unele categorii de bugetari vor beneficia de majorări de salarii în 2014 DETALII (VIDEO) Un moldovean a ajuns în Cartea doorbell Recordurilor pentru colecţia sa de potcoave, unică în lume Timofti şi Leancă, cu un mesaj pro-european în noaptea dintre ani! "Nu avem dreptul să cedăm" (VIDEO) Veselie şi voie bună în centrul capitalei! Mii de moldoveni au întâmpinat Anul Nou în PMAN (VIDEO) Au chefuit, dar au uitat de curăţenie. Mormane de gunoi au rămas în centrul Chişinăului, după concertul de Revelion Unii au chefuit, alţii au fost la datorie! Pompierii, medicii şi poliţiştii au lucrat în noaptea dintre ani ATENTAT CU BOMBĂ la o gară din Volgograd. Cel puţin 14 oameni au murit (VIDEO) Continuă plecările din PCRM! Un grup de comunişti din Edineţ a părăsit partidul Primarul oraşului Criuleni şi trei consilieri doorbell raionali AU PĂRĂSIT PCRM. Află la ce partid au aderat Un grup de comunişti părăseşte PCRM. "Avem talibani la conducerea partidului" Şevciuk: Tiraspolul nu renunţă la ideea de a obliga şcolile cu predare în limba română doorbell să achite impozite doorbell în regiune Petrecere cu alcool într-o instituţie de învăţământ din Chişinău. Ce explicaţie are directorul liceului Ministrul rus de Externe vine la Chişinău doorbell DETALII Un nou ATENTAT în Volgograd: Cel puţin 14 persoane au murit, iar alte 28 au fost rănite PCRM cere din nou gardă de corp plătită de stat pentru Voronin. Ce răspuns au primit comuniştii Ce pedeapsă a primit postul doorbell de televiziune care a retransmis filmul "Transnistria: avanpost rusesc"


MORE



No comments:

Post a Comment