Friday, January 3, 2014

16426 afisari


Sambata, LIVE Sport.ro si Voyo.ro: Primiti cu KNOCK-OUT-ul? 12:00 "Tokyo Killer" Ghita versus Zimmerman 22:00 Fratii Stoica , pentru centurile mondiale
Cristiano Ronaldo va fi tratat ca un rege anul viitor la Cupa Mondiala. Brazilienii de la Globoesporte au aflat ca Ronaldo a cerut apartamentul Regal din hotelul Palms Resort si a cerut un Play Station in camera. Portughezii au rezervat 70 de camere in hotel si au cerut ca zona lor sa fie izolata de restul oaspetilor iar proprietarii hotelului s-au conformat. Vor construi un zid pentru ca Ronaldo si Nani sa nu se intalneasca cu necunoscuti pe holurile stabilimentului. 
FOTOGRAFIA din Romania care se afla in TOPUL pozelor de Craciun. Ai vazut-o? 10 cele mai CUTREMURATOARE fotografii din toate timpurile! Romania e in TOP 3 Ce a gasit o femeie intr-un friedland libra ou Kinder. "A fost cea mai frumoasa zi din viata mea"
Aici stau bogatii din Romania! Aroganta INCREDIBILA inainte de Astra - Steaua! Anuntul de ultima ora Stelistii au uitat de echipa lor la ultimele meciuri jucate in Ghencea si pe National Arena. Aproape 15.000 de oameni au venit la derby-ul cu Astra, iar sefii spera ca abandonul s-a terminat!
GENIAL! Faza care il face invidios si pe Ronaldo! O fata a dat GOL direct din corner, la coltul scurt! VIDEO de senzatie! Sambata, LIVE Sport.ro si Voyo.ro: Primiti cu KNOCK-OUT-ul? 12:00 "Tokyo Killer" Ghita versus Zimmerman 22:00 Fratii Stoica, pentru centurile mondiale TRANSFER MARKET | Incepe RAZBOIUL intre United, Arsenal si Real Madrid pentru BIJUTERIA Europei! Ce jucator trebuie sa ia URGENT decizia carierei Cele mai tari transferuri sunt pe www.sport.ro, in fiecare zi! Ion Alexandru iti dezvaluie ultimele mutari de pe piata la 'Transfer Market', de luni pana vineri, 11:45, la Sport.ro!
----------------------------------------------------------------------------------------------- Http:///Qr.Net/RoML Http:///Qr.Net/RoML | | Te crezi bun la fotbal ? Crezi ca esti capabil sa castigi o Cupa Champions League reala jucand gratuit impotriva celor mai buni manageri de fotbal din lume ? Poti castiga Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! Http:///Qr.Net/RoML friedland libra | | | Manager de Fotbal Gratuit AICI: Http:///Qr.Net/RoML | | |... Raspunde »
16426 afisari
Acum 20 ore si 13 minute | 0 min | 3731 afisari
Aeroportul international JFK din New York si-a suspendat zborurile, vineri dimineata, friedland libra din cauza furtunii de zapada care afecteaza nord-estul Statelor Unite, iar scolile si tribunalele newyorkeze au ramas inchise, relateaza AFP.
Creierul uman primeste "viteza" dupa ce "posesorul" sau citeste o carte
Belgia   Brazilia   Campionatul Mondial   campionatul mondial 2014   cm 2014   Cristiano friedland libra Ronaldo   Cupa mondiala   Cupa Mondiala friedland libra 2014   FIFA   Franta   Germania   Grecia friedland libra   Michel Platini   Olanda   Pele   Portugalia   Real Madrid   Romania   Sepp Blatter   Spania


MORE



No comments:

Post a Comment